GLNP BV Reactie op Coronavirus (COVID-19)

Met betrekking tot de noodsituatie veroorzaakt door de COVID-19 heeft GLNP BV alle passende maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, conform de richtlijnen van de regering.
Hierdoor is het ons tot nu toe gelukt de bestellingen tijdig te verzenden.

Goede afhandeling

Alle uitgaande goederen worden verwerkt met handschoenen

Leveringen
Tot nu toe lopen we geen vertraging op van onze leveringen en zullen u updaten als dit niet mogelijk zou blijken.

Inventaris

Tot dusver hebben we geen vertraging in de aanlevering van producten door onze leveranciers. Wel hebben we enkele malen producten afgeleverd voorzien van een Engels of Duits etiket. We hebben inmiddels weer  voldoende producten op voorraad en extra bestellingen geplaatst voor die producten waaraan, naar wij nu kunnen inschatten, de komende maanden meer behoefte zal zijn.

Werknemers en reizen We blijven  100% operationeel op afstand om ondersteuning te bieden aan artsen en diëtisten om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de patiënten kan worden voldaan.

We zullen de  verdere ontwikkeling van de noodtoestand van de COVID-19 blijven volgen en we zullen waar nodig onze procedures bijstellen volgens de richtlijnen van de Nederlandse regering/RIVM, de EU, WHO en de CDC.

Samen met Medtrition Inc, en Akern S.r.l, sluiten wij ons aan bij u allen, om door maximale  gezamenlijke inspanning, verdere verspreiding van  de COVID-19 tegen te gaan en waar mogelijk te helpen deze met succes te overwinnen.